9 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ Δ.Σ.

Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  στην  συνεδρίαση  του  Δ.Σ.  που  θα  πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 μ.μ.  στα  γραφεία  του  ΤΕΕ,  Παυσανίου 4  στην  Καλαμάτα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Νέο έγγραφο ΤΕΕ για ασφαλιστική και πειθαρχική ενημερότητα.
- Διάφορα

Συνημμένα σας αποστέλλουμε σχετικά αρχεία, και σας υπενθυμίζουμε ότι με την Δ.Ε. 711/403/21-12-2015 απόφαση, το ΤΣΜΕΔΕ δίνει ασφαλιστική ενημερότητα μεμονωμένου έργου. Που σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος ενήμερος ως προς τις συνολικές εισφορές του για να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα για έκδοση Έγκρισης Δόμησης ή Άδειας Δόμησης.
Μπορεί οποιοσδήποτε και ανεξαρτήτως οφειλών, με μια απλή αίτηση με τα στοιχεία του έργου, φωτοτυπία του υπολογισμού των αμοιβών του ΤΕΕ (ενδιάμεση υποβολή), φωτοτυπία της αίτησης Έγκρισης Δόμησης ή Άδειας Δόμησης και πληρωμή του 10% των αμοιβών (με ΦΠΑ), να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα για το συγκεκριμένο έργο μόνο. Τα ασφάλιστρα που θα πληρώσει αφαιρούνται από τις συνολικές εισφορές.   

Επίσης, σας προωθούμε τους νέους τηλεφωνικούς αριθμούς του νέου Δημαρχείου.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για θέματα που αντιμετωπίζετε. Το Δ.Σ. είναι ανοικτό, ώστε οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί να το παρακολουθήσει, αλλά και να θέσει θέματα προς συζήτηση μετά το πέρας της ημερήσιας διάταξης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ  ΚΑΜΑΡΙΝΑΚΗΣ        
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  / ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν λογοκρίνονται εφόσον έχουν κόσμιο και ευπρεπές λεξιλόγιο.
Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα των σχολίων.