21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε για το παρακάτω έγγραφο που απέστειλε ο Σύλλογος για παράταση ασφαλιστικών υποχρεώσεων προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
symelem.blogspot.gr






Εγγρ. 23/2016
ΠΡΟΣ:
Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
(e-mail: proedros@tsmede.gr, fax: 210 37 40 319)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.ΜΕ.Δ.Ε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
(e-mail: kalamata.tsmede@5190.syzefxis.gov.gr, fax:  272 1087 648)

Καλαμάτα, 21/09/2016

Θέμα: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Επιθυμούμε να σας κάνουμε κοινωνούς της άσχημης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για τους επαγγελματίες και ασφαλισμένους του Ταμείου.

Δεδομένων των έκτακτων καιρικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν και των πρωτοφανών σε έκταση φυσικών καταστροφών,  υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη σχετική Υπουργική Απόφαση (Αποφ. ΥΠΕΣΔΑ 6347/7.9.2016 - ΠΟΛ. 1126/2016 (ΦΕΚ Β' 2970/16.9.2016) με την οποία παρατείνεται η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων για έξι μήνες, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα.

Η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικής αποφάσης του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας), το οποίο και κηρύσσει σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας την περιοχή και το χρονικό διάστημα, έτσι ώστε παρατείνονται για έξι μήνες ως τις 7 Μαρτίου 2017 οι προθεσμίες για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και το πόσο σημαντική για την περιοχή θα είναι και μια δική σας ανάλογη απόφαση, και να πράξετε τα δέοντα για να ανακουφίσετε τους ασφαλισμένους του Ταμείου σας.

με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ  ΚΑΜΑΡΙΝΑΚΗΣ                                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν λογοκρίνονται εφόσον έχουν κόσμιο και ευπρεπές λεξιλόγιο.
Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα των σχολίων.