18 Φεβρουαρίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τετάρτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009




ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ



Κύριε Νομάρχη Μεσσηνίας

Η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας που έγινε στις 4/2/09 ασχολήθηκε εκτός των άλλων με τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας της πολεοδομίας επειδή αυτή όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει έχει επιπτώσεις τόσον στην εξυπηρέτηση των πολιτών τους οποίους εκπροσωπούμε όσον και στον ρόλο του ελεύθερου επαγγελματία μηχανικού που έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε και να διαφυλάξουμε.

Σε προηγούμενες κινητοποιήσεις – συναντήσεις μας είχατε αναγνωρίσει ότι αυτά που επικαλείται ο σύλλογος μας είναι ορθά δίκαια και προσανατολισμένα σε σωστή κατεύθυνση που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τόσον από εμάς όσον και από τις δημόσιες τεχνικές υπηρεσίες ειδικά στην σεισμόπληκτη περιοχή μας.

Είχατε δεσμευθεί:




  1. Για την μεταφορά των υπηρεσιών της πολεοδομίας στον ά όροφο, με σκοπό την λειτουργικότητα της υπηρεσίας, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,


  2. Την πρόσληψη 15 μηχανικών για την στελέχωση της υπηρεσίας,


  3. Την ηλεκτρονική παρακολούθηση της «πορείας» φακέλων από τα γραφεία μας χωρίς να απαιτείται η φυσική μας παρουσία και


  4. Συναντήσεις σας με το Δ.Σ του συλλόγου μας και των στελεχών της πολεοδομίας προκειμένου να ζητηθούν θέματα οργάνωσης της υπηρεσίας.

Από τα πιο πάνω πλην μιας συνάντησης, που έγινε με δική μας επιμονή και στην οποία έγιναν διαπιστώσεις και νέες προτάσεις και δεσμεύσεις που είχαν σχέση κυρίως με τη διαχείριση της καθημερινότητας, ουδέν άλλο έχει μέχρι σήμερα υλοποιηθεί.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό την διεκδίκηση του αυτονόητου που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και η κατοχύρωση του πολύ σημαντικού ρόλου μας τον οποίο συνεχώς προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε προχωράμε στη επίδοση αυτού του ψηφίσματος καταγγελίας κάνοντας ταυτόχρονα συμβολική κατάληψη των γραφείων σας ζητώντας να προχωρήσετε στη υλοποίηση αυτών τουλάχιστον που έχετε δεσμευθεί και σε ότι άλλο πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να γίνει.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος: Ειρήνη Μουντανέα
Ο Γραμματέας: Χαράλαμπος Λευκιμιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν λογοκρίνονται εφόσον έχουν κόσμιο και ευπρεπές λεξιλόγιο.
Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα των σχολίων.