27 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ


Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΣΥΜΕΛΕΜ με τον Δήμαρχο Μεσσήνης.

Η συνάντηση εντάσσεται σε ένα κύκλο εθιμοτυπικών γνωριμιών του καινούριου Δ.Σ. με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής, αλλά και ουσιαστικών επαφών για την προώθηση κοινών θεμάτων.

Ειδικότερα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την συγκρότηση Πολεοδομίας στον Δήμο Μεσσήνης, και των ζητημάτων που προβλέπονται και απορρέουν από την οργάνωσή του, μετά και από την
την δημοσιοποίηση της επικείμενης απόσυρσης της συνδρομής του Δήμου Καλαμάτας από τα πολεοδομικά ζητήματα του Δήμου Μεσσήνης.

Από τον ΣΥΜΕΛΕΜ μεταφέρθηκε η προτροπή και η ενθάρρυνση ώστε να οργανωθεί το συντομότερο δυνατό γραφείο στην Μεσσήνη, αφου θα προωθήσει τις μελέτες του Δήμου, θα εξυπηρετήσει άμεσα τους ιδιώτες, θα υπάρξει ανταποδοτικότητα από το όφελος του ΚΗ’ ψηφίσματος που ήδη εισπράττεται και θα αποσυμφορήσει την Πολεοδομία Καλαμάτας.

Από την μεριά του Δημάρχου επιβεβαιώθηκε η θέληση, αλλά εκτέθηκαν και οι αδυναμίες που παρουσιάζονται, η υποστελέχωση από μηχανικούς και η προσμονή για διευθέτηση των οργανωτικών ζητημάτων από τις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου. Επίσης, έγινε μνεία στις καθυστερήσεις που παρουσιαζονται σε ζητήματα της Μεσσήνης από την Πολεοδομία Καλαμάτας.

Σε πολύ θετικό κλίμα κινήθηκαν και οι υπόλοιπες συζητήσεις για ζητήματα που απασχολούν τα τεχνικά εργα του Δήμου, την οριοθέητηση οικισμών και τη νεα προμελέτη του οδικού άξονα Καλαμάτας – Ριζόμυλου.  


ο πρόεδρος  Τάσος Αδαμόπουλος        
ο γραμματέας  Βασίλης Παπαευσταθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν λογοκρίνονται εφόσον έχουν κόσμιο και ευπρεπές λεξιλόγιο.
Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα των σχολίων.